Välkommen till Attention Stockholms blogg - Jessica!

Jessica är medlem i Attention Stockholm och ska börja blogga här på vår hemsida. Vi ställde några frågor för att lära känna henne lite bättre innan hennes första inlägg publiceras.

 DSC1440 

Hej Jessica! Du ska ju börja blogga här på Attention Stockholms hemsida. Vill du berätta vad du har för koppling till NPF?

Hej! Det stämmer, jag är supertaggad på att få sätta igång och dela med mig utav mina tankar och erfarenheter!

Jag är idag 22 år gammal och för ett par år sedan fick jag diagnosen ADHD, något som vände upp och ner på hela min värld, men som också fick mig att få en helt ny förståelse utav mig själv. Men då det tyvärr är lite utav ett tabubelagt ämne så känner jag att jag just därför verkligen vill prata om det. 

 

Och det här med att blogga, vad tänker du om det? Är det något du velat göra tidigare?

 Att blogga är egentligen något som jag har gjort väldigt länge, och jag har haft ett flertal bloggar sedan jag var runt 12 år gammal, haha. Men som de flesta andra med ADHD kanske kan känna igen sig i, så påbörjar jag ofta projekt, men har haft att svårt att fullfölja dom ifall det inte känns tillräckligt lockande (och därav startat upp nya bloggar istället). Men då skrivandet alltid har legat mig varmt om hjärtat, och detta är ett ämne som jag känner mig passionerad för, så ser jag fram emot att dela mina upplevelser på en plattform där andra förhoppningsvis kan känna igen sig. 

 

Finns det några särskilda områden du är intresserad av, som du tror att du kommer skriva om?

Då jag fick min diagnos i en ganska sen ålder så ser jag ofta tillbaka till min skolgång och funderar på hur det hade sett ut för mig om jag hade fått den tidigare? Jag kämpade ganska hårt för att passa in i den mallen som förväntades av en tjej i ett klassrum, och inte få utlopp för min energi eller rastlöshet. Så det är ett ämne som jag är väldigt passionerad för, hur det är att växa upp som tjej med ADHD men inte bli sedd. Sen känner jag också att jag gärna vill prata om för och nackdelar med ADHD och hur man kan hitta sina egna hjälpmedel för att göra det bästa av situationer, men framförallt belysa ämnet. En diagnos är inget som man ska behöva skämmas för, utan man ska vara stolt över den man är. Så min förhoppning är att man kanske kan känna igen sig i mina texter, och framförallt att man inte känner sig ensam i det. 

 

 

Vi ser fram emot att läsa dina inlägg, Jessica, och önskar dig varmt välkommen till Attention Stockholms blogg!

Skriv ut E-post

Kontakta oss

Telefon:
08-410 885 60

Telefontid:

Måndagar (ej röd dag) 12.30 - 14.30

Vi svarar på frågor om vår verksamhet och om föreläsningar.

Attention Stockholm

Wennerbergsgatan 1, 1 tr ned
112 58 Stockholm

E-post:
info@attention-stockholm.se

Organisationsnummer:
802438-7394

BankGiro:
227-5253

Frågor kring rättigheter eller stöd 

Rådgivning kring rättigheter och stöd hänvisas till medlemsrådgivningen. För att boka medlemsrådgivning, kontakta Attention Stockholms län.

Kontakta Attention Stockholms län här >>


 

Frågor om medlemskap

Kontakta riksförbundet Attention här >>

Våra verksamheter

Barn, ungdom och ung vuxen

Vuxen med egen NPF

Närstående

Är du yrkesverksam?

Läs mer HÄR

Har du frågor?

Läs vanliga frågor och svar HÄR eller kontakta oss genom att skicka e-post till info@attention-stockholm.se

Lokalföreningar i Stockholmsområdet

 • Attention Stockholms län
 • Attention Haninge-Tyresö
 • Attention Huddinge-Botkyrka-Salem
 • Attention Nacka/Värmdö
 • Attention Nynäshamn
 • Attention Roslagen
 • Attention Sollentuna
 • Attention Stockholm
 • Attention Sigtuna
 • Attention Södertälje/Nykvarn
 • Attention Globen med omnejd
 • Attention Järfälla/Upplands Bro
 • Attention Solna-Sundbyberg
 • Attention Täby med omnejd