Kallelse till extrainsatt och ordinarie årsmöte 9 mars (online)

Kallelse till extrainsatt och ordinarie årsmöte 9 mars (online)

Välkomna till Attention Stockholms årsmöte! Alla medlemmar är välkomna att delta. I år genomförs mötet online via Zoom. Innan ordinarie årsmöte startar kommer ett extrainsatt årsmöte genomföras. Detta för att kunna ta beslut om ny revisor, då revisorn som valdes föregående årsmöte tyvärr inte kunnat genomföra uppdraget. Vi kommer också under det extrainsatta årsmötet ta beslut om revidering av föreningens stadgar.

Datum och tid               

Tisdag 9 mars klockan 18 – ca 20.30

Program

18.00-18.30 Registrering och möjlighet att få hjälp med tekniken i Zoom

18.30-19.00 Extrainsatt årsmöte (beslut om ny revisor samt stadgeändringar)

19.00-20.30 Ordinarie årsmöte

Plats            

Online via Zoom. För att delta behöver du ha en mobil, surfplatta eller dator med internetuppkoppling, ljud och kamera så du kan höras och synas i videosamtalet.

  • Du som anmält dig kommer få en länk mailad till dig ca en timme innan årsmötet startar. För att ansluta till mötet så öppnar du länken i webb-läsaren, eller i Zooms app. Ladda gärna ned appen i förväg: https://zoom.us/download
  • Om du inte är van användare av Zoom så råder vi dig att ansluta till mötet kl 18, så har du tid att ordna, och vid behov få hjälp med det tekniska. Den tiden mellan 18 och 18.30 är också ett ypperligt tillfälle att komma i kontakt med andra medlemmar.

Anmälan   

Föranmälan krävs och det går bra att anmäla sig fram till kl 17:00 9/3. Anmälan görs här på vår hemsida i aktivitetskalendern:

Klicka här för att komma till anmälan >>

Årsmöteshandlingar

Samtliga årsmöteshandlingar kommer publiceras här löpande. Alla handlingar kommer finnas tillgängliga senast 7 mars.X
X
X