Gruppledare

Andrea

Mitt namn är Andrea och jag är 42 år. Jag började arbeta som gruppledare på Attention Stockholm i slutet av 2017, men har redan långt innan dess varit engagerad i frågor som rör NPF.

Jag blev själv diagnostiserad med ADHD sent i vuxen ålder och jag vill fortsätta tillsammans med Attention, att sprida kunskap och förståelse kring NPF för att utveckla och påverka ett samhälle där vi alla förstår värdet av de förmågor vi har, att det snarare är en styrka och inte ett hinder.

I bakgrunden har jag bland annat en socialpedagogutbildning så mitt huvudsakliga arbete är med nyanlända elever på en gymnasieskola, men jag arbetar även som evenemangsvärd och security på olika typer av festivaler och evenemang, både musik, sport eller företagsgig.

Jag bor med min fina tonårsson och våra två katter vid Globen. Min fritid ägnar jag mer än gärna åt att umgås med vänner, scrapbooking eller att bara få dansa hela natten lång på tex ett skogsrave.

Andrea

 

Amanda

Mitt namn är Amanda Birath och jag är 29 år. Jag började som gruppledare i Attention UNG hösten 2017 och leder bildgruppen och temakväll Ung. När jag inte jobbar på Attention så är jag lärare i bild och slöjd. I mitt arbete möter jag många ungdomar med NPF, och jag fick själv min diagnos för drygt ett år sedan.

Det jag har värdesatt mest sedan jag fick min diagnos är möten med andra personer med NPF, då det har gett mig många nya och värdefulla insikter om hur jag och mina vänner fungerar, samt hur man kan göra för att underlätta för sig själv i vardagen. Det var den gemenskapen som gjorde att jag sökte mig till Attention. När jag inte jobbar så gillar jag att måla, virka och umgås med mina vänner.

Amanda

 

Daniela

Jag heter Daniela, är 32 år gammal och kommer från Stockholm.

Jag har sedan några år tillbaka arbetat inom olika LSS verksamheter, samt med personer med NPF, vilket har varit såväl lärorikt som händeslerikt. Framför allt har det tveklöst varit den roligaste tiden i mitt yrkesverksamma liv.

När jag inte jobbar ägnar jag min tid åt att pyssla och busa tillsammans med min son, streckkolla på tv-serier och dagdrömma om allt mellan himmel och jord. Jag studerar även till arbetsterapeut. 

Det är ett sant nöje att få vara en del av Attention och jag ser mycket fram emot att få lära känna alla Er som besöker verksamheten framöver.

Daniela

Elina

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att jag vill göra skillnad för personer med NPF. För mig är det viktigt att skapa förutsättningar för målgruppen att träffas, göra aktiviteter och umgås på ett sätt som fungerar för våra deltagare. Utöver min roll som verksamhetsledare i Attention Stockholm så arbetar jag som regionansvarig för Stockholms lokalavdelning i Frisk & Fri -Riksföreningen mot ätstörningar, samt leder grupper för barn med NPF inom ramen för projektet Barns röst i Riksförbundet Attention.

På min fritid tränar och tävlar jag friidrott, -medeldistanslöpning och spenderar tid i stallet.

Elina

 

Fernando

Då jag själv har egen diagnos (asperger, adhd, tourettes och diabetes) så vet jag vikten av att man får hjälp att ha en meningsfull fritid på sina egna villkor. Jag jobbar som bokbinderitekniker på ett industribokbinderi i Bromma. På fritiden gillar jag att hålla på med hantverk (i trä och olika material), pyssla och titta på tv-serier.

Fernando

 

Linn B

Jag engagerar mig i Attention Stockholm för att jag vill ha ett jämlikt samhälle där alla ska kunna utvecklas och delta på sina egna villkor. Attention är en plattform där vi NPF:are kan enas i denna målsättning. Psykiatri i allmänhet och neuropsykiatri i synnerhet är mitt specialintresse. I övrigt spenderar jag min tid på universitetsstudier, vintage-mode, swingdans, datorspel och skönlitteratur.

Linn

 

Linn J

Jag heter Linn Jansson och jag är ny i Attention. Jag ska leda Bildgruppen, Barngruppen och Tjejgruppen. När jag inte jobbar på Attention så jobbar jag på Ikea och Frisk & Fri. Jag sökte mig till Attention för att jag har flera vänner med npf och för att jag vill lära mig mer. När jag inte jobbar gillar jag se film, skriva, dansa, mina djur och vara med min familj o vänner.

Bild saknas

 

Mia

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att kunna bidra till en plats där människor kan få känna sig trygga samt vara sig själva. När jag inte är på Attention arbetar jag på handelsanställdas fackförbund, samt håller på med hälsa och näring. Håller även på att utbilda mig till livsstilscoach. Fritiden består av att umgås med barnen, 4 och 7 år, och pyssla med djur och natur.

Bild saknas

 

Nicole

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att jag vill bidra till ett bättre samhälle för personer med NPF på olika sätt, bland annat genom att vara med och skapa forum för att mötas, ta del av meningsfulla samtal och träffa personer som en delar erfarenheter med. När jag inte är på Attention Stockholm arbetar jag som socionom på NSPH, Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa och engagerar mig i föreningen SHEDO som arbetar med självskadebeteende och ätstörningar. På min fritid gillar jag att hålla på med olika former av skapande och kreativa uttryck, att träna och hänga med djur.

Nicole

Skriv ut E-post

Kontakta oss

Telefon:
08-410 885 60

För att komma i kontakt med oss per telefon - maila till info@attention-stockholm.se så ringer vi upp dig.

Vi svarar på frågor om vår verksamhet och om föreläsningar.

Frågor om medlemsskap 
Kontakta Riksförbundet Attention: www.attention.se

För frågor kring rättigheter, stöd eller rådgivning
Kontakta Attention Stockholms Län:
www.attention-stockholmslan.se

Attention Stockholm

Wennerbergsgatan 1, 1 tr ned
112 58 Stockholm

E-post:
info@attention-stockholm.se


Organisationsnummer:
802438-7394

BankGiro:
227-5253

 

 

Medlemsrådgivning

Attention Stockholms län samordnar medlemsrådgivningen. Om du vill boka medlemsrådgivning, kontakta Attention Stockholms län.

Kontakta Attention Stockholms län här


 

Frågor om föreläsningar?

Telefon:
08-410 885 60

E-post:
info@attention-stockholm.se

Lokalföreningar i Stockholmsområdet

  • Attention Stockholms län
  • Attention Haninge
  • Attention Huddinge-Botkyrka
  • Attention Nacka/Värmdö
  • Attention Nynäshamn
  • Attention Roslagen
  • Attention Sollentuna
  • Attention Stockholm
  • Attention Sigtuna
  • Attention Södertälje/Nykvarn