Gruppledare

Andrea

Mitt namn är Andrea och jag är 42 år. Jag började arbeta som gruppledare på Attention Stockholm i slutet av 2017, men har redan långt innan dess varit engagerad i frågor som rör NPF.

Jag blev själv diagnostiserad med ADHD sent i vuxen ålder och jag vill fortsätta tillsammans med Attention, att sprida kunskap och förståelse kring NPF för att utveckla och påverka ett samhälle där vi alla förstår värdet av de förmågor vi har, att det snarare är en styrka och inte ett hinder.

I bakgrunden har jag bland annat en socialpedagogutbildning så mitt huvudsakliga arbete är med nyanlända elever på en gymnasieskola, men jag arbetar även som evenemangsvärd och security på olika typer av festivaler och evenemang, både musik, sport eller företagsgig.

Jag bor med min fina tonårsson och våra två katter vid Globen. Min fritid ägnar jag mer än gärna åt att umgås med vänner, scrapbooking eller att bara få dansa hela natten lång på tex ett skogsrave.

Andrea

Daniela

Jag heter Daniela, är 32 år gammal och kommer från Stockholm.

Jag har sedan några år tillbaka arbetat inom olika LSS verksamheter, samt med personer med NPF, vilket har varit såväl lärorikt som händeslerikt. Framför allt har det tveklöst varit den roligaste tiden i mitt yrkesverksamma liv.

När jag inte jobbar ägnar jag min tid åt att pyssla och busa tillsammans med min son, streckkolla på tv-serier och dagdrömma om allt mellan himmel och jord. Jag studerar även till arbetsterapeut. 

Det är ett sant nöje att få vara en del av Attention och jag ser mycket fram emot att få lära känna alla Er som besöker verksamheten framöver.

Daniela

Elina

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att jag vill göra skillnad för personer med NPF. För mig är det viktigt att skapa förutsättningar för målgruppen att träffas, göra aktiviteter och umgås på ett sätt som fungerar för våra deltagare. 

På min fritid tränar och tävlar jag friidrott, -medeldistanslöpning och spenderar tid i stallet.

 Elina kopia

Fernando

Då jag själv har egen diagnos (asperger, adhd, tourettes och diabetes) så vet jag vikten av att man får hjälp att ha en meningsfull fritid på sina egna villkor. Jag jobbar som bokbinderitekniker på ett industribokbinderi i Bromma. På fritiden gillar jag att hålla på med hantverk (i trä och olika material), pyssla och titta på tv-serier.

Fernando

Jenny

Jag heter Jenny och är 43 år. Jag jobbar som gruppledare inom Attention sedan hösten 2017 och genom mitt engagemang vill jag kunna hjälpa till att öka kunskapen om NPF och stötta barn och unga och deras föräldrar i en vardag som ofta är en utmaning lite utöver den vanliga. Jag är själv förälder till tre barn och en av dem har NPF

Parallellt med mitt jobb på Attention arbetar jag också inom PR och kommunikation och har en bakgrund som journalist. På fritiden umgås jag med mina barn, yogar eller läser en bok i soffan.

jenny

Linn B

Jag engagerar mig i Attention Stockholm för att jag vill ha ett jämlikt samhälle där alla ska kunna utvecklas och delta på sina egna villkor. Attention är en plattform där vi NPF:are kan enas i denna målsättning. Psykiatri i allmänhet och neuropsykiatri i synnerhet är mitt specialintresse. I övrigt spenderar jag min tid på universitetsstudier, vintage-mode, swingdans, datorspel och skönlitteratur.

Linn

Pella

Jag heter Pella Lundmark och började som gruppledare i Attention sommaren 2018. Jag kommer vara med och leda skapargruppen, tjejgruppen, sluten samtalsgrupp och cafékväll vuxen. Annars pluggar jag till socionom och har i flera år jobbat som ledare och föreståndare på en kolloverksamhet för barn och unga med NPF. Jag har också gått några konstskolor och tycker om att måla, pyssla, dricka kaffe och lyssna på musik. 

pella

Sara

Jag heter Sara, är 27 år och nybliven gruppledare på Attention! Jag har en ADHD-diagnos som jag fick som vuxen för ca 4 år sen och ett väldigt stort intresse för psyket i allmänhet. 

Våren 2018 pluggade jag färdigt till trädgårdsmästare. Under sommarhalvåret jobbar jag med trädgård och under vinterhalvåret på LSS-bostad. Tidigare har jag pluggat foto och jobbat som fotograf och retuschör. På fritiden gillar jag att odla och vara på min kolonilott, umgås med sambo och katt, läsa om psykologi och sträcktitta på tv-serier.

När jag fick min diagnos törstade jag efter kunskap och information och i mina googlingar landade jag ofta på Attentions hemsida där jag tyckte att jag fann bra info och därför blev jag snart medlem. Jag vill engagera mig här för att göra något meningsfullt, skapa en fin och trygg plats för personer med NPF och för att sprida kunskap om dessa diagnoser.

Sara Flego

 

Vill du engagera dig som gruppledare i Attention Stockholm? Skicka gärna CV och personligt brev till info@attention-stockholm.se så hör vi av oss.

Skriv ut E-post

Kontakta oss

Telefon:
08-410 885 60

Telefontid:

Måndagar (ej röd dag) 12.30 - 14.30

Vi svarar på frågor om vår verksamhet och om föreläsningar.

Attention Stockholm

Wennerbergsgatan 1, 1 tr ned
112 58 Stockholm

E-post:
info@attention-stockholm.se

Organisationsnummer:
802438-7394

BankGiro:
227-5253

Frågor kring rättigheter eller stöd 

Rådgivning kring rättigheter och stöd hänvisas till medlemsrådgivningen. För att boka medlemsrådgivning, kontakta Attention Stockholms län.

Kontakta Attention Stockholms län här >>


 

Frågor om medlemskap

Kontakta riksförbundet Attention här >>

Våra verksamheter

Barn, ungdom och ung vuxen

Vuxen med egen NPF

Närstående

Är du yrkesverksam?

Läs mer HÄR

Har du frågor?

Läs vanliga frågor och svar HÄR eller kontakta oss genom att skicka e-post till info@attention-stockholm.se

Lokalföreningar i Stockholmsområdet

 • Attention Stockholms län
 • Attention Haninge-Tyresö
 • Attention Huddinge-Botkyrka-Salem
 • Attention Nacka/Värmdö
 • Attention Nynäshamn
 • Attention Roslagen
 • Attention Sollentuna
 • Attention Stockholm
 • Attention Sigtuna
 • Attention Södertälje/Nykvarn
 • Attention Globen med omnejd
 • Attention Järfälla/Upplands Bro
 • Attention Solna-Sundbyberg
 • Attention Täby med omnejd