Gruppledare

Andrea

Mitt namn är Andrea och jag är 42 år. Jag började arbeta som gruppledare på Attention Stockholm i slutet av 2017, men har redan långt innan dess varit engagerad i frågor som rör NPF.

Jag blev själv diagnostiserad med ADHD sent i vuxen ålder och jag vill fortsätta tillsammans med Attention, att sprida kunskap och förståelse kring NPF för att utveckla och påverka ett samhälle där vi alla förstår värdet av de förmågor vi har, att det snarare är en styrka och inte ett hinder.

I bakgrunden har jag bland annat en socialpedagogutbildning så mitt huvudsakliga arbete är med nyanlända elever på en gymnasieskola, men jag arbetar även som evenemangsvärd och security på olika typer av festivaler och evenemang, både musik, sport eller företagsgig.

Jag bor med min fina tonårsson och våra två katter vid Globen. Min fritid ägnar jag mer än gärna åt att umgås med vänner, scrapbooking eller att bara få dansa hela natten lång på tex ett skogsrave.

Andrea

Daniela

Jag heter Daniela, är 32 år gammal och kommer från Stockholm.

Jag har sedan några år tillbaka arbetat inom olika LSS verksamheter, samt med personer med NPF, vilket har varit såväl lärorikt som händeslerikt. Framför allt har det tveklöst varit den roligaste tiden i mitt yrkesverksamma liv.

När jag inte jobbar ägnar jag min tid åt att pyssla och busa tillsammans med min son, streckkolla på tv-serier och dagdrömma om allt mellan himmel och jord. Jag studerar även till arbetsterapeut. 

Det är ett sant nöje att få vara en del av Attention och jag ser mycket fram emot att få lära känna alla Er som besöker verksamheten framöver.

Daniela

Elina

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att jag vill göra skillnad för personer med NPF. För mig är det viktigt att skapa förutsättningar för målgruppen att träffas, göra aktiviteter och umgås på ett sätt som fungerar för våra deltagare. Utöver min roll som verksamhetsledare i Attention Stockholm så har jag tidigare varit engagerad i Frisk & Fri -Riksföreningen mot ätstörningar.

På min fritid tränar och tävlar jag friidrott, -medeldistanslöpning och spenderar tid i stallet.

 Elina kopia

Fernando

Då jag själv har egen diagnos (asperger, adhd, tourettes och diabetes) så vet jag vikten av att man får hjälp att ha en meningsfull fritid på sina egna villkor. Jag jobbar som bokbinderitekniker på ett industribokbinderi i Bromma. På fritiden gillar jag att hålla på med hantverk (i trä och olika material), pyssla och titta på tv-serier.

Fernando

Jenny

Jag heter Jenny och är 43 år. Jag jobbar som gruppledare inom Attention sedan hösten 2017 och genom mitt engagemang vill jag kunna hjälpa till att öka kunskapen om NPF och stötta barn och unga och deras föräldrar i en vardag som ofta är en utmaning lite utöver den vanliga. Jag är själv förälder till tre barn och en av dem har NPF

Parallellt med mitt jobb på Attention arbetar jag också inom PR och kommunikation och har en bakgrund som journalist. På fritiden umgås jag med mina barn, yogar eller läser en bok i soffan.

jenny

Linn B

Jag engagerar mig i Attention Stockholm för att jag vill ha ett jämlikt samhälle där alla ska kunna utvecklas och delta på sina egna villkor. Attention är en plattform där vi NPF:are kan enas i denna målsättning. Psykiatri i allmänhet och neuropsykiatri i synnerhet är mitt specialintresse. I övrigt spenderar jag min tid på universitetsstudier, vintage-mode, swingdans, datorspel och skönlitteratur.

Linn

Linn J

Jag heter Linn Jansson och jag är ny i Attention. Jag ska leda Bildgruppen, Barngruppen och Tjejgruppen. När jag inte jobbar på Attention så jobbar jag på Ikea och Frisk & Fri. Jag sökte mig till Attention för att jag har flera vänner med npf och för att jag vill lära mig mer. När jag inte jobbar gillar jag se film, skriva, dansa, mina djur och vara med min familj o vänner.

Linn J

Mia

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att kunna bidra till en plats där människor kan få känna sig trygga samt vara sig själva. När jag inte är på Attention arbetar jag på handelsanställdas fackförbund, samt håller på med hälsa och näring. Håller även på att utbilda mig till livsstilscoach. Fritiden består av att umgås med barnen, 4 och 7 år, och pyssla med djur och natur.

Bild saknas

Pella

Jag heter Pella Lundmark och är ny i Attention. Jag kommer vara med och leda skapargruppen, tjejgruppen, sluten samtalsgrupp och cafékväll vuxen. Annars pluggar jag till socionom och har i flera år jobbat som ledare och föreståndare på en kolloverksamhet för barn och unga med NPF. Jag har också gått några konstskolor och tycker om att måla, pyssla, dricka kaffe och lyssna på musik. 

pella

 

Vill du engagera dig som gruppledare i Attention Stockholm? Skicka gärna CV och personligt brev till info@attention-stockholm.se så hör vi av oss.

Skriv ut E-post

Kontakta oss

Telefon:
08-410 885 60

Telefontid:

Måndagar (ej röd dag) 12.30 - 14.30

Vi svarar på frågor om vår verksamhet och om föreläsningar.

Attention Stockholm

Wennerbergsgatan 1, 1 tr ned
112 58 Stockholm

E-post:
info@attention-stockholm.se

Organisationsnummer:
802438-7394

BankGiro:
227-5253

Frågor kring rättigheter eller stöd 

Rådgivning kring rättigheter och stöd hänvisas till medlemsrådgivningen. För att boka medlemsrådgivning, kontakta Attention Stockholms län.

Kontakta Attention Stockholms län här >>


 

Frågor om medlemskap

Kontakta riksförbundet Attention här >>

Våra verksamheter

Barn, ungdom och ung vuxen

Vuxen med egen NPF

Närstående

Är du yrkesverksam?

Läs mer HÄR

Har du frågor?

Läs vanliga frågor och svar HÄR eller kontakta oss genom att skicka e-post till info@attention-stockholm.se

Lokalföreningar i Stockholmsområdet

 • Attention Stockholms län
 • Attention Haninge-Tyresö
 • Attention Huddinge-Botkyrka-Salem
 • Attention Nacka/Värmdö
 • Attention Nynäshamn
 • Attention Roslagen
 • Attention Sollentuna
 • Attention Stockholm
 • Attention Sigtuna
 • Attention Södertälje/Nykvarn
 • Attention Globen med omnejd
 • Attention Järfälla/Upplands Bro
 • Attention Solna-Sundbyberg
 • Attention Täby med omnejd