Gruppledare

Amanda

Mitt namn är Amanda Birath och jag är 29 år. Jag började som gruppledare i Attention UNG hösten 2017 och leder bildgruppen och temakväll Ung. När jag inte jobbar på Attention så är jag lärare i bild och slöjd. I mitt arbete möter jag många ungdomar med NPF, och jag fick själv min diagnos för drygt ett år sedan.

Det jag har värdesatt mest sedan jag fick min diagnos är möten med andra personer med NPF, då det har gett mig många nya och värdefulla insikter om hur jag och mina vänner fungerar, samt hur man kan göra för att underlätta för sig själv i vardagen. Det var den gemenskapen som gjorde att jag sökte mig till Attention. När jag inte jobbar så gillar jag att måla, virka och umgås med mina vänner.

Amanda

 

Elina

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att jag vill göra skillnad för personer med NPF. För mig är det viktigt att skapa förutsättningar för målgruppen att träffas, göra aktiviteter och umgås på ett sätt som fungerar för våra deltagare. Utöver min roll som verksamhetsledare i Attention Stockholm så arbetar jag som regionansvarig för Stockholms lokalavdelning i Frisk & Fri -Riksföreningen mot ätstörningar, samt leder grupper för barn med NPF inom ramen för projektet Barns röst i Riksförbundet Attention.

På min fritid tränar och tävlar jag friidrott, -medeldistanslöpning och spenderar tid i stallet.

Elina

 

Fernando

Då jag själv har egen diagnos (asperger, adhd, tourettes och diabetes) så vet jag vikten av att man får hjälp att ha en meningsfull fritid på sina egna villkor. Jag jobbar som bokbinderitekniker på ett industribokbinderi i Bromma. På fritiden gillar jag att hålla på med hantverk (i trä och olika material), pyssla och titta på tv-serier.

Fernando

 

Linn B

Jag engagerar mig i Attention Stockholm för att jag vill ha ett jämlikt samhälle där alla ska kunna utvecklas och delta på sina egna villkor. Attention är en plattform där vi NPF:are kan enas i denna målsättning. Psykiatri i allmänhet och neuropsykiatri i synnerhet är mitt specialintresse. I övrigt spenderar jag min tid på universitetsstudier, vintage-mode, swingdans, datorspel och skönlitteratur.

Linn

 

Mia

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att kunna bidra till en plats där människor kan få känna sig trygga samt vara sig själva. När jag inte är på Attention arbetar jag på handelsanställdas fackförbund, samt håller på med hälsa och näring. Håller även på att utbilda mig till livsstilscoach. Fritiden består av att umgås med barnen, 4 och 7 år, och pyssla med djur och natur.

Bild saknas

 

Nicole

Jag är engagerad i Attention Stockholm för att jag vill bidra till ett bättre samhälle för personer med NPF på olika sätt, bland annat genom att vara med och skapa forum för att mötas, ta del av meningsfulla samtal och träffa personer som en delar erfarenheter med. När jag inte är på Attention Stockholm arbetar jag som socionom på NSPH, Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa och engagerar mig i föreningen SHEDO som arbetar med självskadebeteende och ätstörningar. På min fritid gillar jag att hålla på med olika former av skapande och kreativa uttryck, att träna och hänga med djur.

Nicole

Skriv ut E-post

Kontakta oss

Telefon:
08-410 885 60

Telefontider:

Tisdagar, onsdagar och torsdagar kl 10-12 på telefonnummer 08-270405

Vi svarar på frågor om vår verksamhet och om föreläsningar.

Frågor om medlemsskap 
Kontakta Riksförbundet Attention: www.attention.se

För frågor kring rättigheter, stöd eller rådgivning
Kontakta Attention Stockholms Län:
www.attention-stockholmslan.se

Attention Stockholm

Wennerbergsgatan 1, 1 tr ned
112 58 Stockholm

E-post:
info@attention-stockholm.se


Organisationsnummer:
802438-7394

BankGiro:
227-5253

 

 

Medlemsrådgivning

Attention Stockholms län samordnar medlemsrådgivningen. Om du vill boka medlemsrådgivning, kontakta Attention Stockholms län.

Kontakta Attention Stockholms län här


 

Frågor om föreläsningar?

Telefon:
08-410 885 60

E-post:
info@attention-stockholm.se

Lokalföreningar i Stockholmsområdet

  • Attention Stockholms län
  • Attention Haninge
  • Attention Huddinge-Botkyrka
  • Attention Nacka/Värmdö
  • Attention Nynäshamn
  • Attention Roslagen
  • Attention Sollentuna
  • Attention Stockholm
  • Attention Sigtuna
  • Attention Södertälje/Nykvarn